onrust logo 1 | Onrust | Nieuw-Buinen
Adv Onrust WiWu 21 22 23 mrt24 2 | Onrust | Nieuw-Buinen

opruimingsdagen

Markeer 21, 22 & 23 maart 2024 in je kalender en zorg dat je erbij bent om te profiteren van deze 3 dolle opruimingsdagen bij

Lees verder >>
Vuurwerkshow Onrust | Onrust | Nieuw-Buinen

Onrust vuurwerkshow 2023

Spectaculaire vuurwerkshow op 14 december Op donderdagavond 14 december organiseren we weer onze jaarlijkse spectaculaire vuurwerkshow. De show zal een breed scala aan siervuurwerk tentoonstellen,

Lees verder >>
Onkruid verwijderen tussen tegels

Onkruid tussen tegels verwijderen: onze tips

Het is een van de grootste frustraties voor huiseigenaren: onkruid dat tussen de tegels begint te groeien. Niet alleen ziet het er onverzorgd uit, maar het kan ook de bestrating beschadigen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om onkruid tussen tegels te verwijderen en te voorkomen dat het terugkomt. In deze blog bespreken we een aantal van de beste methoden.

Lees verder >>
Gazon onderhoud door gras verticuteren met een verticuteermachine

Een mooi gazon door gras verticuteren

De lente is begonnen! Het zonnetje komt weer tevoorschijn en de handen kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan. Maar één blik op het gazon en de moed zakt je in de schoenen, waar komt al dat mos vandaan? Hoe krijg je je gazon weer mooi en strak? Door het gras te verticuteren! We vertellen je alles over deze vorm van gazon onderhoud in onze blog.

Lees verder >>
gereedschap huren als een diamantboor doe je bij de gereedschap verhuur van Onrust

5 redenen om gereedschap te huren

Iedereen heeft wel een hamer en boor in huis, je komt er een heel eind mee. Maar er zijn van die klusjes waarvoor je speciaal gereedschap nodig hebt. Sta jij bijvoorbeeld te popelen om je tuin onder handen te nemen? Of steek jij graag de handen uit de mouwen in huis? Grote kans dat je tegen het probleem aanloopt van missend gereedschap. Je kunt overwegen het één en ander te kopen maar gereedschap huren is in vele gevallen een stuk voordeliger. Wij zetten de 5 redenen om gereedschap te huren voor je op een rijtje.

Lees verder >>
Beregeningsplan zelf maken

Tuin beregening, maak een beregeningsplan!

Ben je bezig met een ontwerp voor de aanleg van een nieuwe tuin? Wil je niet meer zelf de tuin bewateren? Of wil je voorkomen dat het gras en de planten in de zomer uitdrogen? Dat kan een beregeningsinstallatie niet ontbreken! Wil je een goede bewatering van de tuin, dan is het maken van een beregeningsplan een absolute must.

Lees verder >>
Hogedrukreiniger bij Onrust Nieuw-Buinen

Hogedrukreinigers: de beste, de toepassingen en soorten

Groene aanslag en ander hardnekkig vuil verwijder je niet makkelijk met een vochtige doek of een borstel. Om helemaal van dit vuil af te komen, heb je de kracht van een hogedrukreiniger nodig.
Hoe werkt een hogedrukreiniger eigenlijk en waar kun je het allemaal voor gebruiken? We vertellen het.

Lees verder >>
Groene aanslag verwijderen | Onrust | Nieuw-Buinen

Groene aanslag verwijderen: 4 manieren om dat te doen!

Die gladde groene terrastegels, wat een ergernis! Groene aanslag is niet alleen lelijk, maar ook nog eens hartstikke gevaarlijk. Je kunt makkelijk over de gladde tegels uitglijden en het veroorzaakt haarscheurtjes en barsten in de tegels, stenen en zelfs dakpannen. In dit artikel vertellen we je meer over de effectiefste en eenvoudigste manieren om groene aanslag te voorkomen en te verwijderen.

Lees verder >>