Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

De Elektrische Santino Mini Cooper van Onrust: een kunstwerk op wielen!

Een rijdend kunstwerk in Nieuw Buinen en omstreken: Heb jij 'm al gezien?

Ja, je hebt het goed gehoord! Wij mogen de komende drie jaar de straten van Nieuw Buinen onveilig maken in een wel heel bijzondere Mini Cooper. En niet zomaar een Mini, maar eentje die volledig is gewrapped door kunstenaar Donald van Schilt. Dit rijdende kunstwerk is niet alleen een viering van onze jarenlange samenwerking met Santino Bedrijfskleding, maar ook een statement van duurzaamheid.

Een jarenlange samenwerking in de schijnwerpers

We willen onze dank uitspreken voor de samenwerking met Santino Bedrijfskleding. Als vaste dealer van dit kwaliteitsmerk hebben we talloze bedrijven en organisaties al mogen voorzien van de nodige bedrijfskleding. Deze langdurige relatie is iets waar we bijzonder trots op zijn. Het feit dat we nu, ter viering van het 30-jarige jubileum van Santino, in een van de 30 elektrische Mini Coopers mogen rondrijden, voelt als een fantastisch cadeau en een bevestiging van onze sterke samenwerking.

Wat maakt onze Mini een duurzaam kunstwerk op wielen?

Natuurlijk is deze Mini ook een showcase van duurzaamheid. Santino streeft naar een verantwoorde productie met comfortabele en duurzame werkkleding, een ethos dat wordt weerspiegeld in deze elektrische Mini. De Eco-Line van Santino gebruikt materialen als biologisch katoen, bamboe en zelfs garens van PET-flessen.

Bij Onrust kunnen ze het zich permitteren om een wat grotere voorraad aan te houden, want echt modegevoelig is de werk- en bedrijfskleding niet. Hoewel steeds meer particulieren de winkel weten te vinden voor prettig te dragen stoere, tijdloze kleding die tegen een stootje kan.

Donald van Schilt: Het creatieve brein achter het kunstwerk

Maar deze Mini Cooper is niet zomaar een auto; het is een kunstwerk gecreëerd door Donald van Schilt, een getalenteerde Nederlandse kunstschilder uit Eindhoven. Door gebruik te maken van mixed-media en augmented reality technieken brengt hij de Mini tot leven. Met de gratis Artivive app, beschikbaar voor iPhone en Android, kun je bovendien de augmented reality artwork op de Mini tot leven brengen.

Voor veel bedrijven is de werkkleding een randverschijnsel. ,,Maar het is wel heel belangrijk. Als je voor komt rijden bij een klant in een mooie bus en je hebt een werknemer in een sjofel kloffie, dan is dat toch jammer. We ontzorgen de klant op het gebied van de bedrijfskleding. Dus we zorgen dat het past, dat het functioneel is, we bedrukken de kleding zelf met het logo, zodat we snel kunnen leveren. Verder zorgen we, als dat nodig is, voor de helmen, oogbescherming, gehoorbescherming, handschoenen, en veiligheidsschoenen. We hebben zelfs ondergoed en hemden. Kortom, we ontzorgen de klant en de medewerker is van top tot teen klaar voor de klus.”

PHOTO 2023 09 19 11 11 43 | Onrust | Nieuw-Buinen

Spot & Deel: Jouw Moment met Onze Mini!

Heb je onze opvallende Mini al gezien? Wij zijn natuurlijk razend benieuwd naar jullie reacties. Als je onze bijzondere Mini Cooper tegenkomt, twijfel dan niet en pak je camera! Maak een originele foto en deel die op jouw socials met de hashtag #deminivanonrust. Misschien delen we jouw kunstige snapshot wel op onze eigen social media kanalen!

Deze Mini Cooper is een prachtig symbool van de unieke relatie tussen Onrust Nieuw Buinen en Santino Bedrijfskleding. Een rijdend kunstwerk dat de komende jaren door Nieuw Buinen en omstreken zal toeren. Spot je ‘m, dan weet je: #deminivanonrust

Ontdek de beste bedrijfskleding voor jou

Van praktische werkkleding tot stijlvolle vrijetijdskleding en zelfs gepersonaliseerde bedrukking, bij Onrust vind je alles wat je nodig hebt. We bieden ook oplossingen die voldoen aan strikte veiligheidsnormen en beschermingsmiddelen om je werkomgeving zo veilig mogelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar kleding voor in de bouw, de agrarische sector of een heel ander vakgebied, we hebben een breed scala aan opties die comfort en duurzaamheid garanderen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Onze adviseurs staan voor je klaar in onze winkel in Nieuw Buinen.