Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen
Onrust nieuw-buinen

Barbecues & buitenkachels

Tuimachines maken het werken in de tuin een stuk makkelijker. Het assortiment aan tuinmachines dat we bij Onrust hebben, is zeer uitgebreid en divers. Van bladblazers en heggenscharen tot grondboren en veegmachines.

Bekijk op deze pagina welke tuinmachines wij allemaal in het assortiment hebben.

 

Tuinmachines Drenthe

Laat de herfst maar komen. Wij staan klaar met de bladblazer van Onrust.

Het assortiment bladblazers en bladzuigers van Onrust is zo uitgebreid dat je bijna door de bladeren de tuinmachines niet meer zit. Maar het advies van de professionals van Onrust zorgt ervoor dat de keuze zo gemaakt is. Met de accu-aangedreven bladblazers is het terrein binnen no-time weer helemaal schoon. Maar ook in andere seizoenen wordt de bladblazer met regelmaat gebruikt voor het wegblazen van zaagsel en aarde. 

Vrouw voor Bladblazers van Onrust
Assortiment

Waarvoor kunt u bij Onrust Nieuw-Buinen terecht?

Bosmaaiers zijn perfect voor het makkelijk weghalen van gras en onkruid. Last van plukken onkruid langs het gazon waar u met de gazonmaaier niet goed bij kunt? Dan is de oplossing een bosmaaier of grastrimmer. Voor kleine stukjes hebben wij elektrische bosmaaiers en bosmaaiers met een accu. Voor de grote stukken zijn bosmaaiers op benzine geschikt. Wij hebben deze tuinmachines van onder andere Stihl en Efco.

In de herfst kan de bladblazer bijna niet ontbreken om de bladeren weg te blazen of op te zuigen met een bladzuiger. Maar ook in andere seizoenen is deze tuinmachine erg handig. Bijvoorbeeld voor het opruimen van zaagsel of aarde na het klussen in de tuin. Bij Onrust hebben we accu-, elektrische en benzine-aangedreven bladblazers. We hebben de keuze uit handgedragen en ruggedragen en zelfrijdende bladblazers en bladzuigers van Efco, Stihl, Mc Cullough en Billy Goat.

De meeste hagen worden 1 tot 2 keer per jaar gesnoeid. Met een elektrische heggenschaar wordt deze klus extra snel geklaard. Voor lage hagen zoals een buxus hebben we heggenscharen met een kort zaagblad. Voor hoge hagen hebben we heggenscharen met een lang zaagblad en met verlengstelen voor hagen tot 2,5 meter. Bij Onrust hebben wij deze tuinmachines van Efco en Stihl.

Hardnekkig vuil? Daar hebben we bij Onrust dé oplossing voor. Met de reinigingsmachines zoals hogedrukreinigers bent u aanslag de baas. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit stofzuigers die meer aankunnen dan huis-tuin-en-keukenvuil. Zo hebben wij stofzuigers die ook geschikt zijn om water op te zuigen en schrobmachines om de vloer eens goed onder handen te nemen.

Als u na het snoeien in de tuin veel tuinafval heeft, biedt een hakselaar of versnipperaar de uitkomst. Met deze tuinmachine kunt u grof tuinafval heel gemakkelijk klein maken voor het afvoeren ervan of hergebruiken in de tuin. Bij Onrust hebben wij elektrisch aangedreven hakselaars en op benzine met verschillende diameters voor verschillende soorten tuinafval van de merken GMT en Caravaghi.

Gat nodig? Bij Onrust hebben wij grondboren voor verschillende dieptes en breedtes. Het voordeel van een grondboor ten opzichte van een schep is dat om omtrek van de kuil beperkt kan blijven in tegenstelling tot met maken van een gat met een schep of graafmachine waar de kuil breder wordt naarmate het gat dieper wordt. Bij Onrust hebben wij deze tuinmachines van Efco en zijn benzine-aangedreven.

Zeg vaarwel tegen de bezem. Met een veegmachine veeg je grotere terreinen makkelijk en snel schoon. Door de verschillende borstelbreedtes hebben we altijd een geschikte veegmachine voor u. Ook zijn deze tuinmachines geschikt om sneeuw te schuiven. Bij Onrust hebben wij accu veegmachines van Stihl en gemotoriseerde veegmachines van Alpina en Tielburger.

Experts voor het betere buitenleven

Kom eens langs!

Kom langs in onze showroom in Nieuw-Buinen waar alle tuinmachines klaarstaan voor gebruik, voor vrijblijvend advies en een offerte op maat!

Wij zijn op zoek naar een Allround Monteur Tuin- en Parkmachines!