Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen
Onrust nieuw-buinen

Tuinmachines

Tuinmachines maken het werken in de tuin een stuk makkelijker. Het assortiment aan tuinmachines dat we bij Onrust hebben, is uitgebreid en divers. Van bladblazers en heggenscharen tot grondboren en veegmachines.  

Bekijk op deze pagina welke tuinmachines wij allemaal in het assortiment hebben. 

Tuinmachines Drenthe en groningen

Laat de herfst maar komen. Wij staan klaar met de bladblazer van Onrust

Het assortiment bladblazers en bladzuigers van Onrust is zo uitgebreid dat u bijna door de bladeren de tuinmachines niet meer ziet. Maar het advies van de professionals van Onrust zorgt ervoor dat de keuze zo gemaakt is. Met de accu aangedreven bladblazers is het terrein binnen no-time weer helemaal schoon. Maar ook in andere seizoenen wordt de bladblazer met regelmaat gebruikt voor het wegblazen van zaagsel en aarde.   

Tuinman bezig in de tuin met Tuinmachines
Assortiment

Waarvoor kunt u bij Onrust Nieuw-Buinen terecht?

Bosmaaiers & grastrimmers

Bosmaaiers zijn perfect voor het makkelijk weghalen van gras en onkruid. Last van onkruid waar u met de gazonmaaier niet goed bij kunt? Dan is de oplossing een bosmaaier of grastrimmer. Voor kleine oppervlakken hebben we elektrische bosmaaiers en bosmaaiers met een accu. Voor de grote oppervlakken zijn bosmaaiers op benzine geschikt. We hebben deze tuinmachines van onder andere Stihl en Efco. 

In de herfst kan de bladblazer bijna niet ontbreken om de bladeren weg te blazen of op te zuigen met een bladzuiger. Maar ook in andere seizoenen is deze tuinmachine handig. Bijvoorbeeld voor het opruimen van zaagsel of aarde na het klussen in de tuin. Bij Onrust hebben we accu, benzine en elektrisch aangedreven bladblazers. We hebben de keuze uit handgedragen, ruggedragen en zelfrijdende bladblazers en -zuigers van Efco, Stihl, Mc Cullough en Billy Goat 

Heggenscharen

De meeste hagen worden 1 tot 2 keer per jaar gesnoeid. Met een elektrische heggenschaar wordt deze klus extra snel geklaard. Voor lage hagen zoals een buxus hebben we heggenscharen met een kort zaagblad. Voor hoge hagen hebben we heggenscharen met een lang zaagblad en met verlengstelen voor hagen tot 2,5 meter. Bij Onrust hebben we deze tuinmachines van Efco en Stihl.

Reinigingsmachines

Hardnekkig vuil? Daar hebben we bij Onrust dé oplossing voor. Met reinigingsmachines, zoals hogedrukreinigers, bent u aanslag de baas. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit stofzuigers die ook geschikt zijn om water op te zuigen en schrobmachines om de vloer eens goed onder handen te nemen. Deze tuinmachines hebben we van de merken Comet, Stihl en Efco.

Hakselaars

Als u na het snoeien in de tuin veel tuinafval heeft, biedt een hakselaar of versnipperaar de uitkomst. Met deze tuinmachine kunt u grof tuinafval gemakkelijk klein maken voor het afvoeren ervan of hergebruiken in de tuin. Bij Onrust hebben we elektrisch aangedreven hakselaars en op benzine met verschillende diameters voor verschillende soorten tuinafval van de merken GMT, Stihl en Caravaghi. 

Grondboren

Gat nodig? Bij Onrust hebben we grondboren voor verschillende dieptes en breedtes. Het voordeel van een grondboor is dat de omtrek van de kuil beperkt kan blijven. Dit in tegenstelling tot het maken van een gat met een schep of graafmachine waar de kuil breder wordt naarmate het gat dieper wordt. Bij Onrust hebben we deze tuinmachines van Efco en Stihl en zijn benzine aangedreven.  

Veegmachines

Zeg vaarwel tegen de bezem. Met een veegmachine veegt u grotere terreinen makkelijk en snel schoon. Door de verschillende borstelbreedtes hebben we altijd een geschikte veegmachine voor u. Ook zijn deze tuinmachines geschikt om sneeuw te schuiven. Bij Onrust hebben we accu veegmachines van Stihl en gemotoriseerde veegmachines van Alpina en Tielburger 

Verticuteermachines

Breng weer leven in je gazon met een verticuteermachine. Door jaarlijks je gazon te verticuteren verwijder je het eventuele mos en de viltlaag uit je gazon. Zo kan er weer lucht, licht en water in de bodem komen en je gras groeien. Bij Onrust vind je voor elk gazon een verticuteermachine.

Een greep uit ons assortiment

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Bosmaaier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Zitmaaier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Heggenschaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

Experts voor het betere buitenleven

Showroom

U vindt de tuinmachines in onze showroom in Nieuw-Buinen. Hier staan we iedere dag voor u klaar met advies en ondersteuning!