Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen
Onrust nieuw-buinen

Elektrisch gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Met elektrisch gereedschap van Onrust bent u klaar voor elk project. Elektrisch gereedschap maakt klussen een stuk makkelijker. We hebben een ruim assortiment elektrisch gereedschap zoals boormachines, schuurmachines, decoupeerzagen en nog veel meer. Het elektrisch gereedschap in ons assortiment is van de merken Keyang en Femi.
elektrisch gereedschap in Groningen en Drenthe

Ons uitgebreide assortiment elektrisch gereedschap

Bij Onrust vindt u elk soort elektrisch gereedschap dat u nodig heeft. We hebben verschillende categorieën, zoals boormachines, schuurmachines en zagen. Ons assortiment elektrisch gereedschap bestaat voornamelijk uit de merken Keyand en Femi. Ben u op zoek naar specifiek gereedschap en ziet u het niet tussen de onderstaande categorieën staan? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze uitgebreide showroom in Nieuw-Buinen.

Assortiment elektrisch gereedschap | Onrust | Nieuw-Buinen
Een blik in ons assortiment

Het elektrisch gereedschap van Onrust nieuw-buinen

Boormachines | Onrust | Nieuw-Buinen

Boormachines

Bent u op zoek naar een boormachine om moeiteloos gaten te boren in hout, metaal, steen en zelfs beton? Van handzame kleine accuboormachines tot krachtige elektrische boormachines, bij Onrust vindt u wat u zoekt. Meestal gebruikt u boormachines niet alleen om te boren, maar ook om schroeven los en vast te draaien. Het hangt van u werkzaamheden af welke boormachine voor u geschikt is. Voordat u een boormachine gaat kopen, is het daarom belangrijk om eerst te kijken waar u de boormachine voor gaat gebruiken. Twijfelt u over de machine die u nodig heeft? Kom dan langs in onze showroom in Nieuw-Buinen of neem contact met ons op voor een passend klusadvies.

Schuurmachines

Met een schuurmachine is het uitvoeren van schilderwerk en andere veel voorkomende klussen een stuk eenvoudiger. Met een schuurmachine van Onrust gaat het schuren van zowel kleine als grote oppervlakken een stuk sneller. Schuurpapier is makkelijk op de schuurmachine te bevestigen met klittenband. Voordat u een schuurmachine koopt is het belangrijk om eerst te kijken waarvoor de machine gaat gebruiken. Twijfelt u over de machine die u nodig heeft? Kom dan langs in onze showroom in Nieuw-Buinen of neem contact met ons op voor een passend klusadvies.
Schuurmachines | Onrust | Nieuw-Buinen
Decoupeerzagen | Onrust | Nieuw-Buinen

Decoupeerzagen

Een decoupeerzaag is perfect voor het fijnere en precieze zaagwerk. Met een decoupeermachine rond u eenvoudig hoeken af of zaagt u bijvoorbeeld cirkels uit een plaat. Heeft u al een klus klaarstaan voor uw nieuwe decoupeerzaag? Let er dan wel op welk soort zaagblad u gebruikt. Er zijn verschillende soorten gebaseerd op het te gebruiken werkoppervlak. Er zijn drie verschillende zaagbladen: HCS-zaagblad voor hout, HAS-zaagblad voor kunststof en karton en het HSS-zaagblad voor metaal. Voor het beste resultaat is het nodig om het juiste zaagblad te gebruiken.

Cirkelzaag

Een cirkelzaag is een praktische en tijdbesparende oplossing voor de doe-het-zelver, thuisklusser en professional. Deze machine is ideaal voor het zagen van langere planken en balken, maar u kunt er ook andere materialen mee op maat maken. Bovendien is een cirkelzaag uitermate geschikt om in een hoek van 45 of 90 graden te werken. Oftewel in verstek zagen. Bent u benieuwd welke cirkelzaag perfect is voor uw klus? Kom dan langs in onze showroom in Nieuw-Buinen of neem contact met ons op voor passend klusadvies.

Cirkelzaag | Onrust | Nieuw-Buinen
husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Bosmaaier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Zitmaaier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Heggenschaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-