Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

Bedrijfskleding

Bij Onrust hebben we een ruim assortiment bedrijfskleding voor veel verschillende klussen in huis, in de tuin en op het werk. Praktische werkkleding maakt het werk makkelijker en met onze textielbedrukking zorgen we dat de kleding past bij de huisstijl van uw bedrijf.  Naast bedrijfskleding hebben we ook een mooie collectie vrijetijdskleding van hoogwaardige merken zoals Kjelvik.  Veel van onze merken hebben een ruime maatvoering van maat S tot 7XL. 

BEDRIJFSKLEDING EN SCHOENEN

Aan bedrijfskleding en schoenen worden hoge eisen gesteld als het gaat om veiligheid, zichtbaarheid en draagcomfort. Het is belangrijk om kleding en schoenen te dragen die voldoen aan de juiste EN- en ISO-normen. Afhankelijk van de sector, zijn er andere eisen. Bij Onrust hebben we een grote collectie werkkleding en schoenen voor allerlei verschillende branches zoals de bouw, agrarische sector en logistiek 

Kom langs in de winkel voor het uitgebreide assortiment bedrijfskleding en advies op maat.

Bedrijfskleding in de winkel van onrust
Bedrijfskleding en vrijetijdskleding in de winkel van onrust

VRIJETIJDSKLEDING EN SCHOENEN

In onze winkel hebben we een grote collectie vrijetijdskleding van bekende en kwalitatief hoogwaardige merken zoals de winter- en zomerjassen van Kjelvik. Bovendien hebben we een ruim assortiment spijkerbroeken in alle soorten en maten. Vergeet ook de geweldige laarzen van Dubarry niet. Deze laarzen zijn perfect voor een wandeling door de natuur.  

Kom eens langs in de winkel om onze uitgebreide collectie vrijetijdskleding en schoenen te bekijken. 

Dames Werkkleding

Doordat mannen en vrouwen qua lichaamsbouw sterk van elkaar verschillen, is het belangrijk om daar rekening mee te houden bij het kiezen van werkkleding. Kies daarom voor werkkleding die uw vrouwelijke medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van service, levering tot aan het bedrukken; bij Onrust vindt u de totaaloplossing voor uw bedrijf!

Kom langs in onze winkel voor ons uitgebreide assortiment dames werkkleding

De juiste kleding is het halve werk

De beste bedrijfskleding voor iedere klus

Shirts, truien & vesten

Bovenkleding is er in allerlei soorten en maten. Dat is ook nodig, want het verschilt per seizoen wat u nodig heeft. We hebben bovenkleding voor alle seizoenen. Denk aan fijne katoenen shirts en polo’s voor in de zomermaanden en wollen schipperstruien voor de heerlijke warmte in de winter. Wisselt u binnen- en buitenwerken veel af? Dan biedt een vest de perfecte uitkomst.

Jassen & bodywarmers

Als u veel buiten aan het werk bent, is een warme en stevige werkjas een goede investering. Bij Onrust hebben we een uiteenlopend aanbod werkjassen van verschillende merken en voordelen. We hebben de heerlijk warme gewatteerde jassen voor werken in de kou, maar ook softshell jassen die goed beschermen tegen wind en water. Bekijk ook onze veiligheidsjassen met reflectoren voor goede zichtbaarheid.

Onze bodywarmers houden u heerlijk warm en geven het comfort van uitstekende bewegingsvrijheid.

Werkbroeken & overalls

Een werkbroek biedt bescherming en comfort door onder andere de kniestukken en de grote zakken. Het grote voordeel van onze werkbroeken is de slijtvastheid. Door de stevige materialen zal de werkbroek lang meegaan.

We hebben lange broeken in ons assortiment die goede bescherming geven en korte werkbermuda’s voor warme dagen. Bekijk ook eens onze veiligheidsbroeken zoals onze zaagbroeken.

Bij Onrust hebben we overalls voor volwassenen en kinderen. Werkoveralls zijn perfect voor werk op de boerderij en in de werkplaats.

Regen-, thermo- & veiligheidskleding

Werkt u veel buiten? Dan hebben wij bij Onrust het juiste assortiment om u droog, warm en goed zichtbaar te houden. Regenbroeken en regenjassen houden u droog in de meest natte weersomstandigheden. Onze thermokleding zorgt ervoor dat u het niet koud krijgt. En door de reflectiestrepen op de veiligheidskleding bent u goed zichtbaar als het donker is en bieden bescherming bij gevaarlijke werkzaamheden.

Ondergoed & sokken

Het juiste ondergoed zorgt ervoor dat de rest van de kleding ook goed zijn werk kan doen. Goede werksokken geven steun, zijn slijt- en vormvast en voeren vocht af. Ze houden uw voeten in de winter warm en in de zomer lekker koel. Bij Onrust hebben we ook onderbroeken die comfortabel zitten onder de werkbroek en overall.

Schoeisel

Goede werkschoenen en laarzen moeten veiligheid geven en comfortabel zitten. Werkschoenen beschermen uw voeten en bieden ondersteuning. Aan welke veiligheidsnorm de schoenen moeten voldoen is afhankelijk van het soort werk dat u doet. Stalen neuzen, antislip, beschermende tussenzolen en antistatische schoenen. Bij Onrust hebben we het allemaal in ons assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor werklaarzen, veiligheidslaarzen en regenlaarzen. Vergeet ook zeker de klompen niet!

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Voor een veilige werkomgeving is het belangrijk om u zelf uit te rusten met beschermingsmiddelen. Bij Onrust hebben we alles voor het beschermen van hand, hoofd, oog en oor, zoals oordoppen, stofmaskers, helmen en handschoenen. Met deze pbm zorgt u ervoor dat het risico op ongelukken verkleind wordt en zorgt u voor een veilige werkomgeving voor u zelf, uw collega’s en werknemers.

Werkkleding bedrukken

U kunt bij Onrust ook terecht voor het bedrukken van uw werkkleding. Creëer meer naamsbekendheid en geef een professionele uitstraling aan uw personeel. Met een logo of de naam van het bedrijf op de werkkleding verhoogt u de zichtbaarheid van uw bedrijf. Onrust voorziet u graag van advies en regelt eventuele passessies op locatie. Meer informatie over het bedrukken van werkkleding vindt u hier.

Werkkleding moet werknemers beschermen tegen potentiële risico’s tijdens het werk. De eisen die aan werkkleding gesteld worden zijn in veel gevallen vastgesteld in de richtlijnen persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze richtlijnen stellen de minimale eisen van werkkleding vast zoals pasvorm, ontwerp, materiaal, markering en de maatvoering. Heb je bedrijfskleding nodig die aan deze of andere eisen moet voldoen? Kom langs in onze winkel voor een advies op maat.

Goede bedrijfskleding zit comfortabel, heeft een professionele uitstraling en helpt om medewerkers te beschermen tegen potentiële risico’s tijdens het werken. Daarnaast zien medewerkers die uniforme werkkleding dragen er een stuk professioneler uit, waardoor de omgeving een duidelijk beeld krijgt van je bedrijf.

Zodra je medewerkers technische handelingen moeten uitvoeren in bijvoorbeeld een werkplaats, garage of bouwplaats, dan ben jij als werkgever verantwoordelijk voor beschermende werkkleding. Hou er wel rekening mee dat de werkkleding aan alle normen die bij het beroep horen voldoet. In sommige gevallen kan je hiervoor de richtlijnen persoonlijke beschermingsmiddelen hiervoor gebruiken. In andere gevallen is het gebruikmaken van ouderwets gezond verstand een verstandige keuze. Laskleding hoort natuurlijk brandveilig te zijn en kleding voor wegwerkers moet reflecterend zijn. De werkkleding omvangt ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een veiligheidsbril of handschoenen. Alle risico’s moeten beperkt worden.

Werkkleding is voor 100% aftrekbaar, maar de belastingdienst ziet niet alle kleding als werkkleding. Het zal kleding moeten zijn die je uitsluitend kan dragen in het kader van de werkzaamheden. Dit zal dan ook duidelijk moeten blijken, zoals bij een uniform of overall het geval is. Als je de kleding ook in een privésituatie kan dragen, is het niet aftrekbaar als werkkleding.

Wel is er een uitzondering als de werkkleding voorzien is van een beeldmerk van minimaal 70 cm2. Dit beeldwerk zal wel moeten verwijzen naar je onderneming. Wist je dat we bij Onrust ook aan textielbedrukking doen? Of je nu een paar T-shirts of voor al je medewerkers bedrijfskleding wil laten bedrukken, wij kunnen het voor je regelen!

Experts voor het betere buitenleven 1 | Onrust | Nieuw-Buinen

Showroom

Kom langs in onze showroom in Nieuw-Buinen en krijg advies op maat.

Volg ons op social media!