Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen
Onrust nieuw-buinen

Gazonmaaiers

Gazonmaaiers of grasmaaiers zijn er in vele varianten voor allerlei verschillende doeleinden. Bij Onrust hebben wij simpele loopmaaiers voor kleine stukjes gazon tot frontmaaiers waarmee u met gemak om bomen heen manoeuvreert. 

Bekijk op deze pagina welke soorten gazonmaaiers wij in ons assortiment hebben.

Tuinartikelen in Drenthe en groningen

Onrust verkoopt een groen gazon in iedere tuin.

Onrust heeft een groot assortiment gazonmaaiers, maar de robotmaaiers zijn echt een vak apart. Om deze gazonmaaiers goed te laten werken, is het belangrijk dat ze op de juiste manier worden geïnstalleerd. De installateurs van Onrust komen persoonlijk langs om de maaier te installeren. Van het laadstation tot de begrenzings- en geleidingsdraden. Het gazon is nu altijd perfect op lengte! 

Onrust gazonmaaiers
Assortiment

De gazonmaaiers van Onrust nieuw-buinen

Loopmaaiers

Bij Onrust hebben we een ruim assortiment loopmaaiers. Van handgrasmaaiers met aandrijving van de wielen tot loopmaaiers op benzine, accu en elektra. De loopmaaiers hebben verschillende maaibreedtes en maaidek materialen.  

Deze gazonmaaiers hebben wij van Efco, Stihl en John Deere.  

Zitmaaiers

Zitmaaiers zijn geschikt voor het maaien van grotere grasoppervlaktes. De zitmaaier wordt ook wel de tuintractor genoemd. Het kenmerkende van een zitmaaier is dat het maaidek tussen de wielen aan de onderkant van de machine zit. Sommige varianten zijn uitgerust met een opvangbak voor het gras. Bij Onrust hebben we grasmaaiers van Efco, Stihl, Castel Garden en John Deere. 

Frontmaaiers

Een frontmaaier lijkt in grote mate op de zitmaaier, maar het grote verschil is dat het maaidek bij een frontmaaier aan de voorkant van de machine zit. Omdat de frontmaaier wendbaar is en een kleine draaicirkel heeft zijn deze grasmaaiers geschikt voor gazons met veel obstakels zoals bomen, speeltoestellen en bloemperken. Ook moeilijk bereikbare plekken zijn voor een frontmaaier geen probleem. Deze grasmaaiers in ons assortiment zijn van Castel Garden.

Robotmaaiers

Robotmaaiers zorgen voor ultiem gemak. Een robotmaaier werkt automatisch en zorgt ervoor dat het gazon er altijd netjes en verzorgd uitziet. Door het willekeurige bewegingspatroon zullen er nooit strepen of sporen vormen. Bij Onrust zorgen we ervoor dat uw robotmaaier helemaal wordt ingesteld op uw wensen, behoeften en uw gazon.

Zero-turnmaaiers

Zeroturnmaaiers zijn geschikt voor het maaien van grote oppervlakken en in hogere snelheden. Een zero-turnmaaier kan tot snelheden van 12km/h maaien. Dit bespaart veel tijd en brandstof. En door de enorme wendbaarheid van deze maaier, hoeft u minder tijd te besteden aan het trimmen van de kantjes. Bij Onrust hebben we deze gazonmaaiers van John Deere en Hustler.

Advies op maat

Gras is er in veel verschillende soorten. Niet iedere grassoort is gebaat bij dezelfde maaier. Weet u niet welke grasmaaier geschikt is voor uw gazon? Wij komen graag langs om uw gazon te bekijken en advies te geven over de juiste grasmaaier. 

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Bosmaaier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Zitmaaier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

husqvarnabatterylaunchpackshot2012 000 | Onrust | Nieuw-Buinen

Heggenschaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€5,-

Experts voor het betere buitenleven

Showroom

Kom langs in onze showroom in Nieuw-Buinen en krijg advies op maat.

Volg ons op social media!