Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

Drents Jachthuis heeft een groot assortiment jachtbenodigdheden. Van verrekijkers tot hondenuitrusting. Onder hetzelfde dak zit de jacht- & schietsport afdeling.

Drents jachthuis

Drents Jachthuis voor al uw jachtbenodigdheden

Onderdeel van Onrust is speciaalzaak Drents Jachthuis. Hier hebben wij een ruim aanbod met benodigdheden voor de jacht, natuurfotografen, geocachers, natuurwandelaars en vogelspotters. Drents Jachthuis is het adres voor (camouflage)kleding, verrekijkers, camera’s, verlichting, tassen en nog veel meer.  

De beste merken voor jachtbenodigdheden, waaronder Dubarry, Deerhunter en Il Lago vindt u bij ons in de showroom.

Jager op zoek naar Jachtbenodigdheden
Jager met Jachtbenodigdheden

Specialist voor de jacht- en schietsport

Jacht- en schietsport

Onder het dak van Onrust zit ook een afdeling jacht- & schietsport. Dit is de specialist van het noorden op het gebied van de jachtsport en schietsport. U kunt hier terecht voor kogelgeweren, hagelgeweren en munitie voor de jacht en schietsport. Tevens ook luchtbuksen, hand- en kruisbogen voor de schietsport en hobby. Maar ook voor advies over de juiste benodigdheden en voor een leuk gesprek over onze gezamenlijke hobby. Kom eens langs voor het uitwisselen van ervaringen onder het genot van een kop koffie. 

Cadeauartikelen jacht

Maar niet alleen kunt u bij ons terecht voor alle toebehoren voor de jachtsport. Ook hebben wij leuke cadeauartikelen voor de echte jachtliefhebber! Een leuk kaartspel of een bierglas met leuke afbeelding. Verras iemand met een van deze originele cadeaus.

Alles voor een succesvolle jacht

Jachtbenodigdheden: compleet aanbod

Door de combinatie van Drents Jachthuis en de Jacht- en schietsport afdeling, vindt u bij Onrust een compleet aanbod voor zowel jagers als sportschutters. Een mooie samenwerking die veel mogelijkheden biedt. 

Neem een kijkje op de website van Drents Jachthuis voor meer informatie over deze afdeling. En lees op de website van jacht- en schietsport  meer over de producten.  

Let op! De openingstijden van Drents Jachthuis en de  jacht- en schietsport afdeling zijn niet gelijk aan elkaar. Kijk op beide websites voor de actuele openingstijden om teleurstelling te voorkomen.

Jachtkleding

Bent u op zoek naar geschikte jachtkleding? Met de jagers kleding van Drents Jachthuis bent u altijd klaar voor de jacht! Wij bieden een ruim assortiment van jachtkleding aan. 

Omdat jagen buiten plaatsvindt, is het belangrijk om voorbereid te zijn om verschillende weersomstandigheden. Het is daarom belangrijk om jagers kleding te dragen die geschikt zijn voor alle omstandigheden in de natuur. Kom langs in onze jachtkleding winkel voor onze actuele voorraad en advies op maat.

Jager met geweer voor Jachtbenodigdheden

Jachtkleding brengt verschillende voordelen met zich mee. Het biedt camouflage tijdens de jacht, omdat het gemaakt wordt in natuurtinten als bruin, beige en groen. Hierdoor valt u minder op en is de kans klein dat u door dieren opgemerkt wordt. Daarnaast is jachtkleding vaak hoogwaardige outdoor kleding, wat bescherming biedt tegen de elementen van de natuur.

Jazeker, door onze samenwerking met Jacht- en Schietsport Wilzing, vindt u bij Onrust een compleet aanbod voor zowel jagers als sportschutters. Ook hebben we in de winkel een schietbaan waar u geweren kunt testen. 

Let op! De openingstijden van Wilzing zijn niet hetzelfde als van Onrust. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Wilzing

Naast gecamoufleerde en goed geïsoleerde kleding, zijn er meer middelen die onmisbaar zijn voor de jacht. Zo zijn stevige schoenen erg belangrijk doordat u waarschijnlijk heel wat kilometers af zult leggen. Daarnaast kan het ook zo zijn, afhankelijk van de prooi, dat u meerdere randmiddelen nodig heeft, zoals een lokstal of een camouflagenet. Voor advies op maat van uw specifieke jacht kunt u langskomen in onze jachtwinkel.

Kom langs!

Kom langs in de winkel voor het assortiment en advies van Drents Jachthuis.