Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

Werkkleding service

Een onderdeel van goed en veilig werken is de juiste werkkleding. Dat moet niet alleen aan de veiligheidsvoorschriften voldoen, maar moet ook goed zitten. Bij Onrust vinden wij werkkleding belangrijk. We hebben een ruime collectie bovenkleding, werkbroeken, veiligheidsschoenen en nog veel meer. 

Service

Kledingservice voor werkkleding

Uw personeel aan nieuwe werkkleding toe? Het is een heel geregel om iedereen langs te laten komen voor een passessie. Dat weten we bij Onrust maar al te goed en daarom hebben we een pas-service. We komen dan langs op locatie met enkele pasmodellen van de kleding. Met locatie bedoelen we niet alleen het kantoor. Nee hoor, dat kan ook de bouwplaats zijn waar ze op dat moment werken.  

Uiteraard is het ook mogelijk dat de medewerkers bij ons langskomen om de kleding te passen. Wij ontzorgen u graag!

Voor onze zakelijke klanten is de webshop zo ingericht dat ze veelvoorkomende werkkleding eenvoudig online kunnen bestellen. Nieuwe werknemer? Kapotte broeken? Via de online bestelservice heeft u met een klik op de knop nieuwe werkkleding besteld.

Hoe werkt het? 

U krijgt van ons inloggegevens waarmee u kunt inloggen op de website. Als u bent ingelogd kunt u gebruikmaken van de webshop. U ziet dan de prijzen, kunt producten toevoegen aan het winkelwagentje en kunt bestellen.  

Op dit moment is de webshop nog in ontwikkeling. Meer weten? Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

Te lange pijpen en te smalle mouwen. Bij Onrust zorgen we ervoor dat de kleding van uw medewerkers altijd goed past. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kleding te vermaken. We werken daarvoor samen met een coupeuse. Het vermaken van de kleding gebeurt op professionele manier. Zeker bij veiligheidskleding is dat heel belangrijk, omdat deze kleding en de reflectiestrepen aan bepaalde eisen moeten voldoen.  

In onze winkel kunnen we textiel bedrukken. Bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf en de naam van de werknemer. Kleding met logo’s zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling.  

Experts voor het betere buitenleven 1 | Onrust | Nieuw-Buinen

Showroom

Kom langs in onze showroom in Nieuw-Buinen en krijg advies op maat.

Volg ons op social media!