Onrust nieuw buinen

Textiel bedrukken

Bij Onrust hebben we bedrijfskleding in alle soorten en maten en kunnen we ook zorgen voor textiel bedrukken van de kleding met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, voetbalteam of evenement.  

Service van Onrust nieuw-buinen

Textiel bedrukken van bedrijfskleding

Textiel bedrukken:
Netjes en herkenbaar

Bedrijfskleding bedrukken voor uw personeel zorgt ervoor dat ze er netjes bijlopen en zorgen voor herkenbaarheid van uw bedrijf. Bij Onrust kunnen we alle kledingstukken voor uw personeel bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Denk aan T-shirts, softshell jassen, broeken en petten. Maar ook ballen en schoenen kunnen we personaliseren.  

Met textiel bedrukken zorgt u ervoor dat uw bedrijf opvalt en uw personeel uniformiteit uitstraalt en professioneel overkomt.

Eigen drukservice

Bij Onrust zijn we gespecialiseerd in textiel bedrukken van alle soorten kleding voor uw personeel. Omdat we de apparatuur voor het textiel bedrukken zelf in huis hebben, kunnen we hoge kwaliteit en snelheid garanderen. U hoeft alleen de gegevens aan te leveren en de kleding uit te kiezen en wij doen de rest.  

Heeft u een nieuwe werknemer? Bestel dan online de werkkleding of kom langs in de winkel en we bedrukken het direct. Zo zijn al uw werknemers snel voorzien van hun bedrijfskleding met logo.

Bedrijfskleding bedrukken

Wilt u uw bedrijfskleding bedrukken met het logo van uw bedrijf, tekst of de naam van de werknemer? Bij Onrust denken we mee in de mogelijkheden. De specialisten bij Onrust geven graag advies over de juiste werkkleding voor uw personeel en de bedrukking. We maken het ontwerp niet, maar kunnen wel advies geven over de afmetingen en plaatsen van bedrukken. 

Bedrukken of borduren?

Bij Onrust gebruiken we diverse technieken waarmee we kleding kunnen bedrukken, maar het is ook mogelijk om het logo, tekst of de naam op de kleding te borduren. Dit doen we niet zelf, maar kunnen dit wel voor u regelen.

Kledingservice

Bij Onrust regelen wij ook passessies op locatie en kunnen we kleding vermaken zodat uw personeel altijd voorzien is van praktische werkkleding die goed passen.  

Experts voor het betere buitenleven 1 | Onrust | Nieuw-Buinen

kom langs!

Kom langs in onze winkel in Nieuw-Buinen voor het bekijken van de kledingcollectie en de mogelijkheden voor bedrukking.

Volg ons op social media!