Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

Textiel bedrukken

Bij Onrust hebben we bedrijfskleding in alle soorten en maten en kunnen we ook zorgen voor textiel bedrukken van de kleding met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, voetbalteam of evenement.  

Textiel bedrukken voor herkenbaarheid

Textiel bedrukken heeft een positief effect op de herkenbaarheid van uw bedrijf of team. Niet alleen zorgt de bedrukking van textiel ervoor dat medewerkers eenvoudig te herkennen zijn, maar ook dat het logo van uw bedrijf op verschillende plekken zichtbaar is. Deze verhoogde zichtbaarheid, zorgt voor extra herkenbaarheid van uw bedrijf.

Man met kleding voor Textiel bedrukking

Eigen service textiel bedrukken

Bij Onrust zijn we gespecialiseerd in textiel bedrukken van alle soorten kleding. Omdat we de apparatuur in huis hebben voor de bedrukking van textiel, kunnen we niet alleen hoge kwaliteit garanderen, maar ook snelheid. U hoeft alleen de gegevens aan te leveren en het textiel uit te kiezen. Wij doen de rest.

Heeft u een nieuwe medewerker? Dan kunt u eenvoudig online een nieuwe set werkkleding bestellen. We bedrukken de kleding direct en zorgen dat deze zo snel mogelijk worden bezorgd. Zo zijn alle medewerkers altijd voorzien van de beste werkkleding met bedrukking.

Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken met het logo van uw bedrijf, de naam van de medewerker of de slogan? Dat kan! Bij Onrust denken we met u mee. We geven graag advies over de juiste bedrijfskleding voor uw medewerkers en geven opties voor de bedrukking. We maken het ontwerp niet, maar we kunnen wel vooraf advies geven over de afmetingen en de plaatsen voor het bedrukken.

Of u nu regelmatig kleding wilt laten bedrukken of eenmalig textiel bedrukking nodig hebt, bij Onrust is het mogelijk. Organiseert u een evenement en wilt u daarvoor bedrukte kleding? Heeft het voetbalteam nieuwe kleding nodig? Doordat we textiel bedrukken in onze winkel, zijn we erg flexibel. We kunnen niet alleen een snelle levertijd garanderen, maar kunnen ook verschillende oplages bedrukken. Of u nu een paar T-shirts wilt laten bedrukken of alle medewerkers nieuwe bedrijfskleding wilt geven, wij kunnen het bedrukken!

Bedrukken of borduren?

Bij Onrust gebruiken we diverse technieken waarmee we kleding kunnen bedrukken, maar het is ook mogelijk om het logo, tekst of de naam op de kleding te borduren. Dit doen we niet zelf, maar kunnen dit wel voor u regelen.

Kledingservice

Bij Onrust regelen we ook passessies op locatie en kunnen we kleding vermaken zodat uw personeel altijd voorzien is van praktische werkkleding die goed passen.  

Experts voor het betere buitenleven 1 | Onrust | Nieuw-Buinen

kom langs!

Kom langs in onze winkel in Nieuw-Buinen voor het bekijken van de kledingcollectie en de mogelijkheden voor bedrukking.

Volg ons op social media!