Beregeningsplan

Voor planten en het gazon is het van essentieel belang dat deze op de juiste momenten de juiste hoeveelheid water krijgen. Een beregeningsinstallatie zorgt voor een goede groei van gras en planten en houdt ze jarenlang gezond zonder dat het veel tijd en moeite kost. 

BEREGENINGSPLAN OP MAAT

Voor een goede beregening van de tuin zijn het ontwerp en de aanleg van het systeem van groot belang. Bij Onrust ontzorgen we u helemaal. We maken een beregeningsplan op maat en zorgen voor de aanleg en het onderhoud van de bewatering.  

Gaat u liever zelf aan de slag met het aanleggen? We leveren alle onderdelen voor het aanleggen van de beregening ook bij u op locatie. Kom gerust naar de winkel voor het nodige advies.

Er komt veel kijken bij het aanleggen van de bewatering. Naast het oppervlak wat beregend moet worden, zijn er meer factoren die vooraf bepaald worden zoals het type sproeier en de leiding. Moet de bewatering automatisch of handmatig geregeld worden? Wordt er beregend via een pomp of wordt het via de waterleiding aangestuurd? Dit zijn zaken om van tevoren goed over na te denken. Bij Onrust denken we hierin mee en zoeken we samen naar de beste oplossing.

Sprinklers on Lawn
shutterstock 16584421872 | Onrust | Nieuw-Buinen

Showroom

Kom langs in de showroom in Nieuw-Buinen voor advies over beregening in de tuin en een beregeningsplan op maat. 

Volg ons op social media!