Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

Beregeningsplan

Voor een gezond gazon en gezonde planten is het belangrijk dat deze op de juiste momenten de juiste hoeveelheid water krijgt. Met een goed aangelegde  beregeningsinstallatie wordt dit een eenvoudige klus waar u zelf niet meer naar om hoeft te kijken! 

BEREGENINGSPLAN OP MAAT

Voor een goede beregening van de tuin zijn het ontwerp en de aanleg van het systeem van groot belang. Bij Onrust ontzorgen we u helemaal. We maken een beregeningsplan op maat en zorgen voor de aanleg en het onderhoud van de bewatering.  

Gaat u liever zelf aan de slag met het aanleggen? We leveren alle onderdelen voor het aanleggen van de beregening ook bij u op locatie. Kom gerust naar de winkel voor het nodige advies.

Er komt veel kijken bij het aanleggen van de bewatering. Naast het oppervlak wat beregend moet worden, zijn er meer factoren die vooraf bepaald worden, zoals het type sproeier en de leiding. Moet de bewatering automatisch of handmatig geregeld worden? Wordt er beregend via een pomp of wordt het via de waterleiding aangestuurd? Dit zijn zaken om van tevoren goed over na te denken. Bij Onrust denken we hierin mee en zoeken we samen naar de beste oplossing.

Sproeiers voor Beregeningsplan | Onrust | Nieuw-Buinen
Experts voor het betere buitenleven

Showroom

Kom langs in onze showroom in Nieuw-Buinen en krijg advies op maat.

Volg ons op social media!