Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

MACHINEVERHUUR

Door de samenwerking met GEHUURD.nl hebben wij een nieuwe afdeling voor machineverhuur. GEHUURD.nl is een jong en dynamisch bedrijf met veel kennis en assortiment van verhuurmachines. Het brede assortiment bestaat uit tuinmachines, minikranen, trilplaten, bouwsteigers, grondverzet tot zelfs verhuiswagens met laadklep. Zo kunnen wij onze klanten goed ondersteunen bij veel verschillende werkzaamheden!

Verhuurservice voor verhuur machines

Iedere klus zo geklaard met de verhuurmachines van Onrust

Bij Onrust hebben we een groot assortiment tuinmachines, gereedschappen en nog veel meer voor iedere klus. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u een klus gaat doen waarbij u maar een keer een bepaalde machine of gereedschap nodig heeft. Het kan dan uitkomst bieden als u het kunt huren in plaats van direct aanschaffen.  

Daarom hebben we bij Onrust een verhuurafdeling voor machineverhuur. Samen met Gehuurd.nl hebben wij een groot assortiment aan machines en gereedschappen voor de verhuur. Het assortiment bestaat uit tuinmachines, minikranen, trilplaten, bouwsteigers tot zelfs grondverzet.  

Gaat u verhuizen? Dan hebben we zelfs verhuiswagens te huur.

U kunt de machines online reserveren via de website www.gehuurd.nl en afhalen in onze winkel in Nieuw-Buinen. U kunt ook direct langskomen in de winkel. Wij hebben altijd een grote voorraad machines voor de verhuur.

Machine huren bij Machinev
Machine huren bij Machinev

Tuingereedschap verhuur machines

De pijlers van Gehuurd.nl

Scherpe prijzen 

In vergelijking met de grotere verhuurbedrijven zijn de tarieven van Gehuurd.nl scherp. Geen enorme borgsommen, maar gewoon een helder en all-in tarief.  

Kwaliteit en betrouwbaarheid 

De gereedschappen en machines zijn van goede kwaliteit om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Alle gereedschappen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en -normen. 

Uitgebreid assortiment 

Gehuurd.nl heeft een uitgebreid assortiment met gereedschap en machines voor iedere klus. Groot en klein. Bij ons huurt u alleen wat u echt nodig heeft. Niets meer, niets minder. 

Gereedschap verhuur voor zakelijke en particulieren klanten

machineverhuur voor zakelijke klanten en particulieren

Zakelijke klanten 

Gehuurd.nl heeft een volledig verhuurprogramma voor de zakelijke bouwmarkt. Alle machines en gereedschappen voldoen aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen en worden hierop regelmatig gecontroleerd. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers kunnen vertrouwen op het materiaal dat ze gebruiken. 

Bij Gehuurd.nl kunt u er als zakelijke klant op vertrouwen dat u huurt tegen scherpe tarieven en krijgt u maximaal inzicht door duidelijke BTW-facturen.  

Particulieren 

Gaat u klussen? Zoals verbouwen in huis of het herinrichten van de tuin. Dan heeft u daarvoor machines en gereedschappen nodig die u waarschijnlijk niet in de garage heeft staan. Zoals steigers, minikranen of muursleufmachines. Bij Gehuurd.nl bent u aan het juiste adres voor deze en nog veel meer machines en gereedschappen die iedere klus makkelijker maken.  

Monteur repareert machines voor Machineverhuur

Gehuurd.nl

Bekijk alle producten op de speciale website van gehuurd.nl. Hier kunt u ook gelijk een huurverzoek indienen. Heeft u vragen, kom gerust langs, we hebben ook alles in de winkel staan.

Experts voor het betere buitenleven