Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

MACHINEVERHUUR EN GEREEDSCHAP VERHUUR

Heeft u een grote klus op de planning staan en heeft u daarvoor gereedschap of een machine nodig? In samenwerking met GEHUURD.nl hebben wij een afdeling voor machineverhuur en gereedschap verhuur. Wij bieden een breed assortiment aan machines en gereedschappen voor de verhuur. Van het huren van bouwsteigers, minikranen en heaters tot tuingereedschap en verhuiswagens.

Iedere klus zo geklaard!

Gereedschap huren voor iedere klus

Bent u uw woning aan het verbouwen? Uw tuin aan het aanleggen? Of bent u iets nieuws aan het bouwen? Dan heeft u daarvoor specialistisch gereedschap nodig of bepaalde machines die u niet in de garage heeft staan. Waarschijnlijk heeft u de machines en gereedschappen na de klus niet meer nodig. Speciaal daarvoor hebben wij de gereedschap verhuur afdeling en machineverhuur.

Verhuur gereedschap voor specialistische klussen

Wij onderscheiden ons met het aanbod voor gereedschap verhuur en machineverhuur. Dit aanbod bestaat uit specialistische gereedschappen en machines die niet overal te huren zijn. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bestratingsgereedschappen, knikmopsen en aanbouwdelen.
Machine huren bij Machinev

Assortiment machines en gereedschappen

Wij hebben een breed assortiment aan machines en gereedschappen in de verhuur. U kunt de machines online reserveren via de website www.gehuurd.nl en afhalen onze winkel in Nieuw-Buinen. U kunt ook direct langskomen in de winkel. Wij hebben altijd een grote voorraad machines voor de verhuur.

Vervoer verhuur

Gereedschap verhuur

Bouwplaats verhuur

Grondverzet verhuur

Machineverhuur

Machine huren bij Machinev

Tuingereedschap verhuur machines

De pijlers van Gehuurd.nl

Scherpe prijzen 

In vergelijking met de grotere verhuurbedrijven zijn de tarieven van Gehuurd.nl scherp. Geen enorme borgsommen, maar gewoon een helder en all-in tarief.  

Kwaliteit en betrouwbaarheid 

De gereedschappen en machines zijn van goede kwaliteit om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Alle gereedschappen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en -normen. 

Uitgebreid assortiment 

Gehuurd.nl heeft een uitgebreid assortiment met gereedschap en machines voor iedere klus. Groot en klein. Bij ons huurt u alleen wat u echt nodig heeft. Niets meer, niets minder. 

Gereedschap verhuur voor zakelijke en particulieren klanten

machineverhuur voor zakelijke klanten en particulieren

Zakelijke klanten 

Gehuurd.nl heeft een volledig verhuurprogramma voor de zakelijke bouwmarkt. Alle machines en gereedschappen voldoen aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen en worden hierop regelmatig gecontroleerd. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers kunnen vertrouwen op het materiaal dat ze gebruiken. 

Bij Gehuurd.nl kunt u er als zakelijke klant op vertrouwen dat u huurt tegen scherpe tarieven en krijgt u maximaal inzicht door duidelijke BTW-facturen.  

Particulieren 

Gaat u klussen? Zoals verbouwen in huis of het herinrichten van de tuin. Dan heeft u daarvoor machines en gereedschappen nodig die u waarschijnlijk niet in de garage heeft staan. Zoals steigers, minikranen of muursleufmachines. Bij Gehuurd.nl bent u aan het juiste adres voor deze en nog veel meer machines en gereedschappen die iedere klus makkelijker maken.  

Monteur repareert machines voor Machineverhuur

Veelgestelde vragen over machine- en gereedschapsverhuur

Dit is niet verplicht, maar raden we wel aan. Zo weet u zeker dat de juiste machine ook beschikbaar is.
Onze machines en gereedschappen zijn per dag te huur en daarmee ook voor meerdere dagen. Wilt u voor langere tijd iets huren, neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.
Ja, dit is verplicht. U moet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) kunnen tonen.
Onze machines en gereedschappen zijn zeer waardevol, daarom vragen wij een kleine borgsom. Deze borg ontvangt u weer terug zodra u het artikel in een goede staat hebt geretourneerd. Indien er schade is of het gehuurde niet compleet retour komt, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Deze worden in mindering op het borgbedrag gebracht.
De borg verschilt per machine en gereedschap. Kijk op de productpagina om te zien hoe hoog de borg is voor de machine of het gereedschap dat jij wilt huren.
Bij het ophalen krijgt u van één van onze medewerkers een duidelijke uitleg. Sommige machines worden geleverd met een handleiding. Heeft u toch nog vragen? Stel ze gerust.
Dat is mogelijk tegen een vergoeding en is afhankelijk van de afstand.

Nee, hier kunnen we u helaas niet mee helpen.

Om met een aanhanger te mogen rijden heeft u een rijbewijs B, BE of B+ (code 96) nodig. Welk rijbewijs u nodig heeft hangt af van de toegestane massa en het voortuig waarmee u de aanhanger trekt. Meer informatie hierover vindt u hier.

Gehuurd.nl

Bekijk alle producten op de speciale website van gehuurd.nl. Hier kunt u ook gelijk een huurverzoek indienen. Heeft u vragen, kom gerust langs, we hebben ook alles in de winkel staan.

Experts voor het betere buitenleven