Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

MACHINEVERHUUR EN GEREEDSCHAP VERHUUR

Heeft u een grote klus op de planning staan en heeft u daarvoor gereedschap of een machine nodig? In samenwerking met GEHUURD.nl hebben wij een afdeling voor machineverhuur en gereedschap verhuur. Het assortiment bestaat uit tuinmachines, minikranen, trilplaten, bouwsteigers, grondverzet tot verhuiswagens met laadklep.

Iedere klus zo geklaard!

Gereedschap huren voor iedere klus

Bent u uw woning aan het verbouwen? Uw tuin aan het aanleggen? Of bent u iets nieuws aan het bouwen? Dan heeft u daarvoor specialistisch gereedschap nodig of bepaalde machines die u niet in de garage heeft staan. Waarschijnlijk heeft u de machines en gereedschappen na de klus niet meer nodig. Speciaal daarvoor hebben wij de gereedschap verhuur afdeling en machineverhuur.

Verhuur gereedschap voor specialistische klussen

Wij onderscheiden ons met het aanbod voor gereedschap verhuur en machineverhuur. Dit aanbod bestaat uit specialistische gereedschappen en machines die niet overal te huren zijn. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bestratingsgereedschappen, knikmopsen en aanbouwdelen.   

Machine huren bij Machinev

Assortiment machines en gereedschappen

U kunt de machines online reserveren via de website www.gehuurd.nl en afhalen in onze winkel in Nieuw-BuinenU kunt ook direct langskomen in de winkel. Wij hebben altijd een grote voorraad machines voor de verhuur.

Vervoer verhuur

Gereedschap verhuur

Bouwplaats verhuur

Grondverzet verhuur

Machineverhuur

Machine huren bij Machinev

Tuingereedschap verhuur machines

De pijlers van Gehuurd.nl

Scherpe prijzen 

In vergelijking met de grotere verhuurbedrijven zijn de tarieven van Gehuurd.nl scherp. Geen enorme borgsommen, maar gewoon een helder en all-in tarief.  

Kwaliteit en betrouwbaarheid 

De gereedschappen en machines zijn van goede kwaliteit om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Alle gereedschappen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en -normen. 

Uitgebreid assortiment 

Gehuurd.nl heeft een uitgebreid assortiment met gereedschap en machines voor iedere klus. Groot en klein. Bij ons huurt u alleen wat u echt nodig heeft. Niets meer, niets minder. 

Gereedschap verhuur voor zakelijke en particulieren klanten

machineverhuur voor zakelijke klanten en particulieren

Zakelijke klanten 

Gehuurd.nl heeft een volledig verhuurprogramma voor de zakelijke bouwmarkt. Alle machines en gereedschappen voldoen aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen en worden hierop regelmatig gecontroleerd. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers kunnen vertrouwen op het materiaal dat ze gebruiken. 

Bij Gehuurd.nl kunt u er als zakelijke klant op vertrouwen dat u huurt tegen scherpe tarieven en krijgt u maximaal inzicht door duidelijke BTW-facturen.  

Particulieren 

Gaat u klussen? Zoals verbouwen in huis of het herinrichten van de tuin. Dan heeft u daarvoor machines en gereedschappen nodig die u waarschijnlijk niet in de garage heeft staan. Zoals steigers, minikranen of muursleufmachines. Bij Gehuurd.nl bent u aan het juiste adres voor deze en nog veel meer machines en gereedschappen die iedere klus makkelijker maken.  

Monteur repareert machines voor Machineverhuur

Gehuurd.nl

Bekijk alle producten op de speciale website van gehuurd.nl. Hier kunt u ook gelijk een huurverzoek indienen. Heeft u vragen, kom gerust langs, we hebben ook alles in de winkel staan.

Experts voor het betere buitenleven