Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

Tuin & Park

Om uw tuin goed te onderhouden, zijn de juiste gereedschappen essentieel. Regelmatig het gras maaien, tijdig de heg snoeien en de bladeren van het pad blazen. Om u hierbij te ondersteunen hebben wij een uitgebreid assortiment tuinmachines en tuingereedschappen van de beste merken. Of u nu een kleine tuin heeft of een groot perceel, wij hebben altijd de juiste oplossing in huis.

Voor het grove werk hebben wij een ruim aanbod tuinmachines en gazonmaaiers in allerlei varianten. Maar ook voor alle gereedschappen voor de kleine klusjes kunt u bij ons terecht.

Gazonmaaiers

Gazonmaaiers zijn er in veel verschillende varianten. Van elektrische grasmaaiers en zitmaaiers tot de meest geavanceerde robotmaaiers. Bij Onrust hebben we een groot assortiment gazonmaaiers van de beste merken.

Tuinmachines

De categorie tuinmachines is heel breed. Van kettingzagen en bladblazers tot heggenscharen en bosmaaiers. In de winkel hebben we ook alle toebehoren voor de tuinmachines. We hebben tuinmachines voor particulier en professioneel gebruik van de beste merken.

Zagen & Kloven

In ons assortiment hebben we ook veel verschillende zagen voor al het snoeiwerk, zoals snoeizagen en takkenzagen. Bij Onrust hebben we ook verschillende bijlen voor diverse toepassingen zoals kloof- en hakbijlen voor het kloven van hout en het kappen van bomen.

Erf & Stal

Bij Onrust hebben we een groot assortiment handgereedschap zoals kruiwagens, snoeischaren en tuinhamers. Ook in gesteeld handgereedschap hebben we grote keus. Voor bijvoorbeeld het schoonvegen van het terrein en het aanharken van bladeren.

Tuinverzorging

Geniet van uw mooie planten en groene gazon met de bemesting en bestrijdingsmiddelen van Onrust. Onmisbaar voor de zorg voor erf en vee is een grote afrastering. Bekijk wat we bij Onrust hebben om u daarin de ondersteunen.