Drentse Poort 1b, Nieuw-Buinen

nieuws

bedrijfskleding | Onrust | Nieuw-Buinen

5 redenen om gereedschap te huren

Iedereen heeft wel een hamer en boor in huis, je komt er een heel eind mee. Maar er zijn van die klusjes waarvoor je speciaal gereedschap nodig hebt. Sta jij bijvoorbeeld te popelen om je tuin onder handen te nemen? Of steek jij graag de handen uit de mouwen in huis? Grote kans dat je tegen het probleem aanloopt van missend gereedschap. Je kunt overwegen het één en ander te kopen maar gereedschap huren is in vele gevallen een stuk voordeliger. Wij zetten de 5 redenen om gereedschap te huren voor je op een rijtje.

Lees verder
Beregeningsplan zelf maken

Tuin beregening, maak een beregeningsplan!

Ben je bezig met een ontwerp voor de aanleg van een nieuwe tuin? Wil je niet meer zelf de tuin bewateren? Of wil je voorkomen dat het gras en de planten in de zomer uitdrogen? Dat kan een beregeningsinstallatie niet ontbreken! Wil je een goede bewatering van de tuin, dan is het maken van een beregeningsplan een absolute must.

Lees verder
Hogedrukreiniger bij Onrust Nieuw-Buinen

Hogedrukreinigers: de beste, de toepassingen en soorten

Groene aanslag en ander hardnekkig vuil verwijder je niet makkelijk met een vochtige doek of een borstel. Om helemaal van dit vuil af te komen, heb je de kracht van een hogedrukreiniger nodig.
Hoe werkt een hogedrukreiniger eigenlijk en waar kun je het allemaal voor gebruiken? We vertellen het.

Lees verder
Groene aanslag verwijderen | Onrust | Nieuw-Buinen

Groene aanslag verwijderen: 4 manieren om dat te doen!

Die gladde groene terrastegels, wat een ergernis! Groene aanslag is niet alleen lelijk, maar ook nog eens hartstikke gevaarlijk. Je kunt makkelijk over de gladde tegels uitglijden en het veroorzaakt haarscheurtjes en barsten in de tegels, stenen en zelfs dakpannen. In dit artikel vertellen we je meer over de effectiefste en eenvoudigste manieren om groene aanslag te voorkomen en te verwijderen.

Lees verder